Skip to main content

Services (ENCLAVE)

Onze arbeiders actief binnen uw organisatie

Tijdelijk handen tekort? Seizoensgebonden opdrachten? Spoedorders? Door onze flexibiliteit en groot aantal inzetbare medewerkers spelen wij kort op de bal met onze arbeid op uw locatie en zijn we een mooi alternatief voor interim-arbeidskrachten.

Omdat we als maatwerkbedrijf meedenken met onze klanten, hebben wij de business unit “Services (Enclave)” gelanceerd. In vele gevallen is het voor een bedrijf voordeliger om goederen of productieonderdelen te verplaatsen binnen de eigen werkplaatsen. De redenen kunnen heel divers zijn; JIT- productieprocessen, Kostenefficiëntie, VAS -activiteiten, beschikbaarheid van transport, afstand tot deelprocessen, onderdeel van een groter lokaal productieproces.

Geen nood! Lidwina werkt als betrouwbare partner in uw bedrijf! Momenteel organiseren we reeds voor enkele multinationals en bedrijven deze formule. Elk enclaveteam heeft een eigen meewerkende teamleader en een Lidwina vervoermiddel. De “serviceteams” van Lidwina hebben bovendien doorheen de jaren bij verschillende logistieke partners heel wat ervaring opgedaan in het intern overnemen van operationele processen en niet-kernactiviteiten . U kan zich dan volledig focussen op Uw core-business.

We kwalificeren ons graag als de betrouwbare VAS-specialist ter plaatse. Elk team telt 6 tot 8 medewerkers . Deze medewerkers blijven op de payroll van Lidwina staan maar fungeren als snel inzetbare werkkrachten. Ontdek hieronder ook de voordelen.

Uw voordelen?

Betrouwbare en opgeleide arbeidskrachten onder toezicht van een Lidwina supervisor.
Zeer hoogwaardige en kwalitatieve aanpak.
Georganiseerde arbeid van onmiddellijk, extra, inzetbare vakmensen en arbeiders.
Uw vaste kosten (personeel) worden variabel, inzetbaar op afroep.
Geen risico op absenteïsme door de pool aan werkkrachten binnen Lidwina.
Flexibel qua dag-, week- en maandopdrachten.
Voortdurende analyse van output en rendabiliteit door de procesingenieur.
Geen ingewikkelde administratie.
Mobiele teams met eigen, moderne transportmiddelen.
Kwaliteitscontrole door de meewerkende teamleader.
Tijdswinst door kortere productie doorlooptijd.
Een organisatie gefocust op opleiding en competentieontwikkeling.
Besparing op personeelsadministratie & sociaal passief.
Toespitsen op uw core-business door uitbesteden van uw randtaken aan Lidwina.
Besparing op logistieke kosten.
Optimalisatie van de supply chain.
Een beter alternatief dan interim-arbeid (eigenaarschap)

Onze aanpak

Elke opdracht wordt voorbereid door een bezoek van de preventieadviseur en de procesanalist. Hierdoor kunnen we de medewerkers reeds voor de start van de opdracht indelen volgens hun competenties en worden risico’s vooraf in kaart gebracht. Hierdoor garanderen we efficiëntie en preventie ten aanzien van werkrisico’s met beperking tot uitval van arbeidskrachten.

Onze klanten, zowel multinations als KMO's, situeren zich o.a. in de logistiek-, voedingsindustrie, groothandel- en retail, pharma- en zorgsectoren. De taken variëren van order picking, assemblage, sorteren en verpakken, krimpen, laden en lossen, montage, omdozen vouwen, displays opbouwen tot en met variërende taken in de productielijnen. Onze enclave service is dan ook voor elke klant op maat gemaakt.

Lidwina denkt ook mee met de klant en staat open voor investeringen in aangepaste machines, robotisatie en ergonomische werkmiddelen. Binnen haar gebouwenpark kan Lidwina ook de nodige faciliteiten ter beschikking stellen voor uw onderneming.

Contactverantwoordelijke

Koen MollenKoen Mollen

Koen Mollen

Klantenrelaties & Offerteopmaak