Skip to main content

Nieuwe directeur Lidwina

De Raad Van Bestuur van Lidwina besliste vorige week over de aanstelling van een nieuwe directeur voor Lidwina. Het bestuur koos unaniem Kris Ooms.

Kris is geboren in Mol en woont in Balen. Hij heeft een financiële achtergrond maar koos na 9 jaar bankwezen doelbewust voor de non-profit sector waar hij ondertussen heel wat ervaring heeft opgebouwd, eerst als directeur financiën en logistiek bij Broederlijk Delen, daarna als algemeen directeur bij De Kringwinkel Zuiderkempen en Boskat.

Kris over Lidwina: “Het is een hele eer te mogen werken in een organisatie als Lidwina. Mijn doel is om van Lidwina een bedrijf te maken waar medewerkers een fijne werkplek ervaren en waar we aangenaam samenwerken op een gelijkwaardige en waarderende manier. Gelukkige medewerkers die hun talenten ontwikkelen leveren kwaliteitsvol werk voor tevreden klanten!”

Voorzitter Johan Baert: “Als kersverse nieuwe voorzitter ben ik heel blij met Kris als nieuwe directeur. Hij kwam duidelijk uit de selecties naar voren als een zeer bekwame en ook nog eens als een zeer warme kandidaat. Tijdens onze eerste gesprekken klikte het dan ook meteen, voor ons beiden is het immers duidelijk: vanaf nu staat ten eerste de medewerker centraal en ten tweede de klant!”

Kris beschrijft zichzelf als leergierig, luisterbereid, open en transparant. Met zijn team zoekt hij creatief naar opportuniteiten en naar oplossingen voor problemen, zowel voor medewerkers als voor klanten.

We wensen onze nieuwe directeur alvast proficiat en heten hem van harte welkom op Lidwina!